Eurotaks tjänster

Vi på Eurotak har lösningen på dina renoveringsbekymmer. Oavsett vad du behöver hjälp med så finns vi där. När vi startade företaget specialiserade vi oss inom takläggning men har vuxit kraftigt och erbjuder nu även andra tjänster inom renovering bland annat. Du har kommit till rätt ställe om du behöver hjälp med:

  • Takläggning
  • Målning
  • Tapetsering
  • Rådgivning
  • Golvläggning

Detta är däremot bara några av våra tjänster. Är det något du undrar över eller vill ha hjälp med är du välkommen att kontakta oss. Vi finns tillgängliga under kontorstider och kan nås både på telefon och mail.

Om oss

Eurotak startade 2008 av två bröder som idag fortfarande driver företaget. Från början var det bara de två men med åren expanderade företaget. Nu finns här 20 anställda med varierande kompetens för att kunna tillgodose kunders olika behov.

Vi är ett företag som alltid har fokuserat på kvalitet. Alla kunder ska kunna känna sig trygga med de tjänster vi utför och om det behövs finns det referenser. Vi utför vårt arbete under säkra miljöer och ser till att du alltid får det du betalar för (plus lite mer så klart).

Praktisk information

I Sverige finns det något som heter ROT-avdrag. Det gör att du kan dra av en del av kostnaden för arbetet. Vi skriver ut i offerten hur mycket du kan dra av, under förutsättningar att du inte redan har utnyttjat årets kvot och att du har tillräckligt stor inkomst för maximalt ROT-avdrag.

För att du ska lita på att vi levererar den höga kvaliteten och servicen som vi säger att vi gör så vill vi meddela att vi självklart har f-skattsedel. Vi är även certifierade inom en mängd områden och har försäkringar. Vill du veta mer i detalj hur våra certifieringar ser ut eller vad det är för försäkringar så kan du kontakta oss.

solar-panels-943999_1920